Elke vrijdag en zaterdag in het wedstrijd seizoen

Wil je graag een Overnight spray tan in plaats van de Overnight zelf aan te brengen, stuur dan even een berichtje en laat je spray tannen met een Overnight basecoat op vrijdag of zaterdag in Veldhoven.

Wil je graag een Overnight spray tan, laat je dan spray tannen met een Overnight basecoat op vrijdag of zaterdag. Stuur even een berichtje om een afspraak te maken.

Locatie is Muscletotaal, De Run 3124 te Veldhoven. 

De kosten voor de Overnight spray tan zijn € 35.

Het je nog geen ervaring met een Overnight (spray) tanning, lees dan onderstaande tips even goed door voordat jij een Overnight spray tan of Overnight zelf tan gaat gebruiken.

Een Overnight tanning is niet altijd nodig, wij raden dit alleen aan als je een super lichte huid hebt of een vette huid. Twijfel je, dan mag je ons altijd een foto sturen voor advies.

Het is belangrijk om onze instructies op te volgen voor het beste resultaat.

  1. Scrubben: Begin met het scrubben van je hele lichaam om dode huidcellen te verwijderen en een gladde basis te creëren voor de tanning. 

  2. Scheren : Als je lichaamshaar hebt dat je wilt verwijderen, doe dit dan een dag of twee voor de spraytan-afspraak. Scheren na gebruik van een Overnight tanning kan ervoor zorgen dat de kleur ongelijkmatig vervaagt.

  3. Hydrateren en Smeren: In de aanloop naar je spraytan is het essentieel om je huid goed gehydrateerd te houden. 

  4. Douche: Neem een douche om ervoor te zorgen dat je huid schoon is en vrij van producten zoals deodorant, parfum of make-up.

  5. Kleed je gepast: Draag ruimvallende kleding in donkere kleuren naar je Overnight spraytan-afspraak. Vermijd strakke kleding, omdat dit tegen de spraytan kan wrijven en strepen of ongelijke kleuring kan veroorzaken.

  6. Overnight-proces: Zoals de naam al aangeeft, houdt een overnight (spray)tan meestal in dat je de tanning oplossing 's nachts of gedurende enkele uren op je huid laat zitten. Dit stelt de oplossing in staat volledig te ontwikkelen, je hebt hierna een natuurlijk uitziende bruine kleur.

  7. Afwassen: 's Morgens of na de aanbevolen inwerktijd neem je een  douche om het overtollige tanning product af te spoelen. Als dit de dag van jouw wedstrijd is dan smeer je niks meer op je huid.