Welkom bij Bodytan!

Waarom kiezen klanten voor ons.

Wij zijn al bijna 20 jaar expert in de spray tanning sector. Voor wedstrijd atleten maar ook mensen die met een andere reden mooi bruin willen zien, kunnen bij ons terecht voor de perfecte spray tanning.

Bodytan is zo’n 20 jaar geleden begonnen als een van de eerste spray tanning salons in Nederland. In die eerste jaren van pionieren hebben wij veel kennis opgedaan door verschillende apparatuur, vele vloeistoffen en diverse tanning technieken te proberen.

Na enige tijd werden streeploze resultaten bereikt met betrouwbare apparatuur en topkwaliteit vloeistoffen. Een formule waar wij 100% achter staan en welkte tot vele tevreden klanten heeft geleid.

Maar dat is niet genoeg, een tevreden klant wordt een terugkerende klant wanneer naast een goed resultaat ook een perfecte service wordt verleend.
Persoonlijk contact, luisteren naar de klant, niet alleen weten wat je doet maar dat ook uitstralen, dat geeft vertrouwen. Combineer dit met een niet aflatend enthousiasme dan is een goede dienstverlening compleet en een tevreden klant een feit!

Inmiddels hebben wij op diverse evenementen tanning demonstraties gegeven en worden we regelmatig gevraagd bij shows, fotoshoots en fitness wedstrijden.

Bodytan verscheen in diverse dagbladen en televisie programma’s en is de specialist op het gebied van wedstrijd spray tanning voor fitness en bodybuilding wedstrijden.
Al bijna tien jaar verzorgen wij backstage de spray tanning van de IFBB (International Federation of Bodybuilding and Fitness) in Nederland, België en Luxemburg.
Daarmee trokken we de aandacht van het Amerikaanse bedrijf PRO TAN dat ons in 2017 vroeg om de Benelux onder onze hoede te nemen.

Pro Tan Benelux werd geboren en zo kom je ons op nagenoeg alle wedstrijden in de Benelux tegen.

Tevens zijn wij in de Benelux verdeler van alle Pro Tan producten en zijn wij dus op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen binnen ons vakgebied.

Voor vragen mag je ons altijd contacten via: +31(0)6 52 58 98 98, email of klik op het WhatsApp icoon voor een live chat.

 Whatsapp - Free social media icons

Pro Tan Benelux
De Run 3124
5503 LH  Veldhoven

KvK-nummer: 17237663

BTW-nummer: NL127456053B01

 

Pro Tan Benelux

claudia bulsing